AK Partili üye, Fuat Avni hakkında suç duyurusunda bulundu

Zonguldak\'ta AK Parti üyesi 51 yaşındaki Kemal Aydın, twitterda AK Parti hakkında tweetler atan Fuat Avni hakkında savcılığa giderek, \'Hakaret ve kişilik haklarına saldırı\' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

AK Partili üye, Fuat Avni hakkında suç duyurusunda bulundu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Zonguldak'ta AK Parti üyesi 51 yaşındaki Kemal Aydın, twitterda AK Parti hakkında tweetler atan Fuat Avni hakkında savcılığa giderek, 'Hakaret ve kişilik haklarına saldırı' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

1 Kasım seçimleri öncesi twitter adresinde AK Hırsızlar başlığı ile oy çalınacağını iddia eden Fuat Avni rumuzlu kişi, listede ismi bulunan AK Parti üyesi 51 yaşındaki Kemal Aydın'ın isminide paylaşmıştı. Listede ismi bulunan Kemal Aydın savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. 

Fuat Avni twitter adresinde yayınladığı listede,  Kemal Aydın'ın Zonguldak Hasan Ali Yücel Lisesi'nde '1221' numaralı sandıkta hırsızlık yapacağını iddia etmişti. Sandık kurulu başkanı olan Kemal Aydın suç duyurusunda bulunmadan önce, Zonguldak Adliyesi önünde kameralara açıklama yaptı. 

Kemal Aydın'ın  açıklamasında;

'Fuat Avni isimli twitter hesabından 29 Ekim 2015 tarihinde 'Ak hırsızlar' listesi başlığıyla yalan, uydurma ve kişileri hedef gösterir tarzda paylaşımda bulunulmuş ve benim de ismim geçmiştir. Bu uydurma ve yalan paylaşımda kişilik haklarıma ağır saldırı ve hakarette bulunulduğu gibi ülkemizin geçtiği şu dönemlerde şahsım açıkça hedef gösterilmektedir. Şüphelinin paylaştığı mesaj tüm ülke ve dünya genelinde yerel ve ulusal basında, internet sitelerinde ve sosyal paylaşım sitelerinde dolaşmıştır. Şüphelinin bu paylaşımının gerçekle hiçbir alakası olmadığı gibi tek amacı seçimlerin güvenilirliğine gölge düşürmek amacıyla ülkeyi karıştırmaktan başka bir şey değildir. Şüpheli bu paylaşımıyla açıkça basın ve internet yoluyla şahsıma ağır hakarette bulunmuş ve ülke genelinde açıkça beni hedef göstermiştir.' dedi.

Kemal Aydın açıklama yaptıktan sonra yazdığı dilekçeyi Cumhuriyet Savcılığına teslim etti. Aydın şikayet dilekçesinin şüpheli bölümüne 'Fuat Avni twitter kullanıcısı, isim ve adresi tarafımızca bilinmemektir' yazdığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.