Taksim Meydanında bıçaklı kadın paniği

İstanbul Taksim meydanında "bonzai içtim yardım edin" diyerek sinir krizi geçiren genç bir kadın eline aldığı bıçakla etrafa korku dolu dakikalar yaşattı. 

Taksim Meydanında bıçaklı kadın paniği
09 Nisan 2016 Cumartesi 14:05

İstanbul Taksim Meydanı'nda bıçaklı bir genç kadın paniği yaşandı. Bonzai içtim diyerek sinir krizleri geçiren genç bir kadın, vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdiği sırada orada bulunan simitçi tezgahından ekmek bıçağını alan genç kadın, kimseyi yanına yaklaştırmadı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri genç kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Sinir krizi geçiren ve eline ekmek bıçağını alıp kimseyi yanına yaklaştırmayan genç kadının polis ile konuştuğu sırada bir anlık dalginliğindan yararlanan, Emrah Sancar isimli vatandaş, genç kadının kolunu tuttu ve polislerinde müdahalesiyle genç kadının elinden bıçak alındı. 

Genç kadına müdahale eden Emrah Sancar, insanlık görevini yaptığını ifade etti. Polis tarafından kelepçelenen genç kadın, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.