Bitlis Hizan'da sokağa çıkma yasağı

Bitlis'in Hizan ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Valilik açıklama yaptı. İşte detaylar...

Bitlis Hizan'da sokağa çıkma yasağı
07 Haziran 2017 Çarşamba 11:15

Bitlis'in Hizan ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ilçenin bazı mezralarında vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesisi amacıyla, 7 Haziran günü saat 00.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar Olağanüstü Hal Kanunu'nun 11. maddesinin (a) ve (b) fıkrasına istinaden sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Valilik açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Hizan İlçesine bağlı bazı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir

İlimiz Hizan İlçesi Kapısuyu Köyü Dibek Mezrası, Gayda Köyü Arpalı Mezrası, Akşar Köyü A.Klavuz  Mezrası, Akşar Köyü Y.Klavuz Mezrası, Akşar Köyü Düztepe Mezrası, Akşar Köyü Çevrecik Mezrası, Yedikardeş Nonivon Bölgesi Karaağaç Mezrası, Horozdere Köyü Akbaş Mezrası, Horozdere Köyü Bolga Mezrası, Akdik Köyü Hoçinik Mezrası, Akşar Köyü Pegoso Mezrası, Pıroso Nazar Mevkii, Gayda Köyü Akınca Mezrası ve Gayda Köyü Korigarı Mezrası  bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tesisi amacıyla 07.06.2017 Çarşamba günü saat 00:00’dan itibaren ikinci bir emre  kadar Olağanüstü Hal Kanununun 11. Maddesinin (a) ve (b) fıkrasına istinaden sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.