Ankara Valiliği'nden Trafik Haftası Programı duyurusu

Ankara Valiliği, Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla yapılacak etkinliklere ilişkin duyuru yayımladı.

Ankara Valiliği'nden Trafik Haftası Programı duyurusu
09 Mayıs 2017 Salı 14:44

Ankara Valiliği, Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce hazırlanan etkinliklere ilişkin bir duyuru yayımlayarak programa dair bilgileri aktardı. Valilik tarafından yapılan bilgilendirme şu şekilde;

''Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 170. Maddesine göre, trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve devam ettirilebilmesi amacıyla, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" bu günü takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası değerlendirme faaliyetleri çerçevesinde ilimizin çeşitli yerlerinde farklı tarihlerde bazı etkinlikler yapılacaktır. 

08 Mayıs 2017 Pazartesi günü Mamak Belediye Başkanlığına ait Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde 11.00-13.00 saatleri arasında yapılacak açılış töreni yapılacaktır.

Bu kapsamda yapılacak tüm etkinlikler ekte sunulmuştur.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.