Ankara'da polise silahlı saldırı

Ankara’da polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 polis ağır şekilde yaralandı.

Ankara'da polise silahlı saldırı
02 Mayıs 2017 Salı 10:08

Ankara'da polisin "dur" ihtarına uymayan otomobildeki üç kişinin kalaşnikof silahlarla ateş açması sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.

Polis, geçen hafta bir gece kulübüne yönelik kalaşnikoflu saldırı sonrası kaçan saldırganların yakalanması için Mamak'taki bir adrese operasyon düzenledi.

Edinilen bilgilere göre; Şahap Gürler Mahallesi 1155. Sokak üzerinde seyreden 06 AB 6115 plakalı otomobilin içindeki şüpheli üç kişinin otomobille kaçmaya çalıştığını fark eden polis ekipleri müdahalede bulundu.

Zanlılar polisin "dur" ihtarına uymayarak polis otosunu uzun namlulu silahlarla kurşun yağmuruna tuttu. 

Polis ekiplerinin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada Avni A. isimli bir polis memuru ağır yaralandı.

Saldırganlar gecenin karanlığını da fırsat bilip yaya olarak gecekondu bölgesinde izlerini kaybettirdi.

Kalaşnikoflu saldırıda yaralanan ve meslektaşları tarafından hastaneye kaldırılan Gasp Büro Amirliğinde görevli polis memuru Avni A'nın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Zanlılardan birinin bir gece kulübüne yönelik kalaşnikoflu silahlı saldırıdan sorumlu Murat Ö. olduğu öğrenildi.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı. Polislerin şüphelileri yakalamak için başlattığı geniş çaplı operasyon devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.