ÖSYM'den e-ALES Deneme Sınavı tanıtım videosu

ÖSYM, bu sene ilk kez uygulanacak e-ALES'e adayların aşina olması amacıyla düzenlenecek olan e-ALES Deneme Sınavı için bir tanıtım videosu hazırladı.

ÖSYM'den e-ALES Deneme Sınavı tanıtım videosu
10 Ocak 2017 Salı 15:16

ÖSYM'nin bu yıl ALES sınavını ilk kez elektronik ortamda yapacağını daha önce haberimizde belirtmiştik. Bilindiği üzere , Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 11 Şubat'ta ilk kez elektronik olarak düzenlenecek. ÖSYM, adayların sisteme aşinalık kazanabilmeleri amacıyla 28 Ocak'ta yapılacak "e-ALES Deneme Sınavı" için tanıtım filmi hazırladı.

ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince hazırlanan tanıtım filminde, e-ALES'in 11 Şubat'ta ilk kez elektronik ortamda yapılacağı ve isteyen adayların sisteme aşinalık kazanması amacıyla e-ALES Deneme Sınavı Ankara Esenboğa e-Sınav merkezinde 28 Ocak 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacağı belirtildi.

Hazırlanan tanıtım videosunda e-ALES Deneme Sınavı'na başvuruların 6-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacağı hatırlatılarak sınavla ilgili detaylara yer verildi.

e-ALES DENEME SINAVI TANITIM VİDEOSU



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.