e-ALES Deneme Sınavına başvurular başladı

ÖSYM, ilk kez uygulanacak olan e-ALES için adayların aşinalık kazanmaları amacıyla hazırlanan e-ALES Deneme Sınavına başvuruların başladığını duyurdu.

e-ALES Deneme Sınavına başvurular başladı
06 Ocak 2017 Cuma 13:41

ÖSYM,11 Şubat'ta ilk kez uygulanacak olan e-ALES için adayların aşinalık kazanmaları amacıyla hazırlanan e-ALES Deneme Sınavına başvuruların başladığını duyurdu. Başvuran adayların aynı zamanda diğer e-YDS'lere de başvurabilecekler. Başvuru ücreti 20 TL olan deneme sınavı ALES puanı yerine kullanılmayacak. 28 Ocak 2017 tarihinde uygulanacak deneme sınavı için son başvuru tarihi ise 18 Ocak 2017

ÖSYM tarafından yapılan duyuru şöyle;

''e-ALES Deneme Sınavı: Başvuruların Alınması

e-ALES 11 Şubat 2017 tarihinde elektronik ortamda yapılacağından, isteyen adayların sisteme aşinalık kazanmasını sağlamak için 28 Ocak 2017 tarihinde Ankara’da Esenboğa e-Sınav Merkezi’nde saat 14:30'da “e-ALES Deneme Sınavı” uygulanacaktır.

e-ALES Deneme Sınavına başvurular, 6-18 Ocak 2017 tarihleri arasında aşağıda bağlantısı sunulmuş olan  https://odeme.osym.gov.tr/ adresinden yapılacaktır. Deneme  Sınavı ücreti 20 TL olup, sınav sonuçları ALES puanı yerine kullanılamayacaktır.

2017 e-ALES Deneme Sınavına başvuran adaylar aynı zamanda e-ALES ve diğer e-YDS’lere de başvuruda bulunabilecektir.

İlgililere duyurulur.''

e-ALES ve e-YDS Deneme Sınavı Başvuruları için TIKLAYINIZ.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.