675 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığından ihraç edilen sağlık memuru, doktor,hemşirelerin isim listesi (Tam Liste)

675 sayılı KHK Sağlık Bakanlığından da sağlık memuru, doktor,hemşire olarak görev yapan 2774 sağlık personeli ihraç edildi. Sağlık Bakanlığından ihraç edilen sağlık memuru, doktor,hemşirelerin tam isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

675 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığından ihraç edilen sağlık memuru, doktor,hemşirelerin isim listesi (Tam Liste)
30 Ekim 2016 Pazar 12:55

675 sayılı Kanun Hükmündeki Karaname (KHK) ile dün çok sayıda personelin ihracı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı TSK, TÜİK, BDDK gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarda yapılan ihraçların yanısıra Sağlık Bakanlığında da binlerce personel ihraç edildi.

29 Ekim Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile kamu kurum ve kuruluşlarına terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilenlerin binlerce personelin ihracı yapıldı. En fazla ihracın yaşandığı Sağlık Bakanlığında 2774 personel görevinden ihraç edildi.

675 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığından ihraç edilen sağlık memuru, doktor,hemşirelerin tam isim listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.