MEB 5000 Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları

MEB, 5000 sözleşmeli personel alımı için başvuruları başlattı. İlanı yayınlayan MEB, başvuru şartları, başvuru için gereken belgeler, son başvuru tarihi ile ilgili detaylara da yer verdi. Sözleşmeli öğretmenlik alımına dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz....

MEB 5000 Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları
18 Mayıs 2018 Cuma 09:14

MEB, beklenen sözleşmeli öğretmen alımı için başvuruları paylaştı. Heyecanlı bekleyiş başvurular için sona erdi. Adaylar ilanda verilen başvuru bilgilerine göre hareket etmeye başlayacak. Bu ilana göre 13 Haziran 2018 tarihine kadar başvurular alınacak. Bunun için adayların aranan şartlara uygun olması gerekiyor. 

İşte başvuru için aranan şartlar:

Bu başvuru şartlarına uygun olan adaylar gereken belgeleri hazırlaması gerekiyor. Bu belgeler ilanda şu şekilde sıralandı:

Adaylar başvuruların elektronik ortamda yapacak. Başvurusunu yapan adaylar ilk olarak sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınavda sorulacak sorular ise şöyle olacak:

Milli Eğitim Bakanlığı 5000 Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.