Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı 18 Sözleşmeli Personel Alım İlanı - 14 Haziran 2018

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı DPB'de bugün yayımladığı ilan ile sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Çözümleyici, Programcı unvanları ile yapılacak olan alım için başvuruda aranan şartlar, başvurunun nereye yapılacağı, son başvuru tarihi detaylıca anlatıldı.

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı 18 Sözleşmeli Personel Alım İlanı - 14 Haziran 2018
14 Haziran 2018 Perşembe 12:30

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Çözümleyici, Programcı unvanları ile kadrosuna personeller katacak. Bakanlığın DPB'de haftaiçi yayımladığı ilana göre KPSSP3 şartı yer aldı. KPSS şartı aranan ilanda başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvurunun nasıl yapılacağı açıklandı.

18 kontenjan açan bakanlık, açıklamasında şunları söyledi:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu esas alınmak suretiyle;

Çözümleyici ve Programcı pozisyonları için KPSSP3 puan türünde (60 ve üzeri alanlardan) en yüksek puandan başlanarak puan sırasına göre ilan edilen pozisyon sayısının 5 katına kadar aday 04.08.2018 tarihinde yazılı sınava tabi tutulacak olup, bu sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav sonucuna göre, aşağıda sayısı, aranılan nitelikleri ve başvuru şartları belirtilen toplam 18 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. 

Başvuru şartları ve detaylar için TIKLAYINIZ...
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.