Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle DPB'ye 21 Mayıs 2018 tarihli ilan veren üniversite başvuruya dair detayları açıkladı. Başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeler....

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları
21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:31

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel ihtiyacının kaç olduğunu belirledi. Bu çalışma sonrası üniversite, DPB'ye 21 Mayıs 2018 tarihli ilan verdi. 4 Haziran 2018 tarihine kadar zaman tanıyan üniversite başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeleri adaylara açıkladı.

"Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 4 sağlık teknikeri sözleşmeli personel alınacaktır." diyen üniversite ilanda başvuru şartlarını şöyle sıraladı:

Özel şartlar:

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından Mezun Olmak.

Genel şartlar:

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

4- 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuat hükümlerinde tanımlanmış olan çok Tehlikeli iş yerinde çalışmaya mani hali olmamak.

5- Hizmet sunumu gereği vardiyalı olarak planlanan çalışma planları gereği gece nöbet tutmaya mani hali bulunmamak.

6- 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a(2) bendi gereğince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.