Dikkat! Ankara'da bugün kutlama nedeniyle bu yollar trafiğe kapalı

Ankara'da, bugün Ankaragücü Spor Kulübü'nün şampiyonluk kutlaması nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Dikkat! Ankara'da bugün kutlama nedeniyle bu yollar trafiğe kapalı
29 Nisan 2017 Cumartesi 16:47

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün (29 Nisan 2017 Cumartesi) saat 20.30'da, Anadolu Meydanı’nda “Ankara Gücü taraftarlarınca şampiyonluk kutlaması” yapılacağından, saat 12.00’den itibaren etkinlik sona erene kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, Kazımkarabekir Caddesi ulaştırma kavşağından Anadolu (Tandoğan) Meydanı’na kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu (Tandoğan) Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı, Kazımkarabekir Caddesi’ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı, Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu(Tandoğan) Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Ankaray Maltepe durağı arası ile Anadolu(Tandoğan) Meydanı’na açılan cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Vatandaşların mağdur olmaması için söz konusu uyarıları dikkate almalarının faydalı olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.