Başbakan Davutoğlu’ndan Merkel ve Rutte'ye pide ikramı

Başbakan Davutoğlu Brüksel’de Almanya Başbakanı Angele Merkel ve AB Dönem Başkanlığını yürüten Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile yaptığı görüşme sırasında Türk pidesi ikram etti.

Başbakan Davutoğlu’ndan Merkel ve Rutte'ye pide ikramı
07 Mart 2016 Pazartesi 13:56

Avrupa Birliği Zirvesi 'ne katılmak için Brüksel'e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel'deki, T.C. AB Daimi Temsilciliği'nde Almanya Başbakanı Angele Merkel ve AB Dönem Başkanlığını yürüten Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Basına kapalı olarak gerçekleşen 6 saat süren görüşme gece yarısı 03.00 sıralarında sona erdi. Görüşmede Türkiye, AB Zirvesi öncesi, Türkiye'nin AB'ye tam üyelik süreci hakkında ve Suriye'deki gelişmelerin konuşulduğu açıklandı.



Brüksel’de yapılan görüşmenin uzun sürmesinden dolayı Başbakan Davutoğlu,  AB Dönem Başkanı Rutte ve Merkel'e Türk pidesi ikram etti. T.C. AB Daimi Temsilciliği tarafından sipariş edilen 
pideler polis memurlarına ve görevlilere de ikram edildi.

Brüksel'de bulunan Davutoğlu'na, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.