Ankara'da yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı - Yaralılar var

Ankara'da yolcu taşıyan otobüs ile malzeme yüklü kamyon çarpışması sonucu korkunç kaza meydana geldi. Kazada 11 kişi yaralandı.

Ankara'da yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı - Yaralılar var
27 Nisan 2017 Perşembe 09:15

Şehirler arası yolcu taşıyan Mehmet N. (37) idaresindeki 34 EH 3313 plakalı otobüs ile Hüseyin G'nin (51) kullandığı 06 AS 4210 plakalı  elma yüklü kamyon Ankara-Konya karayolu Ahiboz mevkisinde çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisi ile kamyon şarampole devrildi. Kamyonda bulunan bir kişi birlikte kamyon sürücüsü Hüseyin G. yaralandı. Yolcu otobüsünde ise  otobüs sürücüsü Mehmet N. ve yolculardan 3'ü kadın 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar  Gölbaşı ilçesi ve Ankara'daki bazı hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.