AKP'nin seçim otobüsüne saldırı

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AKP seçim otobüsüne saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırıyı 10-15 kişilik grup yaptı.

AKP'nin seçim otobüsüne saldırı
06 Nisan 2017 Perşembe 15:22

AKP seçim otobüsü, Van'ın Süphan Mahallesi  yakınlarında 10-15 kişilik grubun taşlı saldırısına maruz kaldı. Seçim otobüsüne yapılan saldırıyı AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk açıkladı. Daha önce de seçim çalışması yürüten kadın ve gençlik kolları üyelerine yönelik engellemeler  yapıldığını hatırlatan Kayatürk,  "Halkımız her şeyi biliyor ve görüyor. Kimin  kendilerinin yanında olduğunu hissediyor. Ne bu saldırılarına ne de çukur  siyasetine pirim veriyor. Biz halkımızla bir olarak ülkemizi daha ileriye  götüreceğiz." diye konuştu.

HDP'nin CHP ile birlikte referanduma 'hayır' kampanyası düzenlediğini belirten Kayatürk, "Bu, tahammülsüzlüktür, edepsizliktir. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar,  biz geçmişte olduğu gibi bugün de her yere gitmeye, halkımızla buluşmaya devam  edeceğiz. Yapılmaması gereken şeyler bunlar ama maalesef yapılıyor.  Arkadaşlarımız konuyla ilgileniyor. Biz hiçbir zaman doğru bildiğimiz yoldan  ayrılmayacağız. Bu saldırılar geçmişte de bizi halkımızla bir araya gelmekten  alıkoyamadı, bundan sonra da alıkoyamayacak. Bizim her yere gitmemize engel  olamayacaklar." dedi.

Ayrıca, Kayatürk, Van halkının referandumda güçlü bir "Evet" ile Ak Parti'ye destek vereceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.