ÖSYM'den e-ALES Deneme Sınavına ilişkin önemli duyuru

ÖSYM, 28 Ocak 2017 tarihine uygulanacak olan e-ALES Deneme Sınavı ile ilgili önemli bir duyuru yayımladı. Duyuruyla ilgili detaylar haberimizde.

ÖSYM'den e-ALES Deneme Sınavına ilişkin önemli duyuru
27 Ocak 2017 Cuma 20:33

ÖSYM, 28 Ocak 2017 tarihine uygulanacak olan e-ALES Deneme Sınavı ile ilgili bir duyuru yayımladı. Duyuruda, diğer elektronik sınavlardan farklı olarak adaylara karalama kağıdının dağıtılacağı ve giriş sırasındaki fotoğraf çekim sürecinde güncellemeler yapıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi;

''2017 e-ALES Deneme Sınavı (e-ALES Deneme 2017/1) Adaylarının Dikkatine!

28 Ocak 2017 tarihine uygulanacak olan e-ALES Deneme Sınavı’nda (e-ALES Deneme 2017/1) diğer elektronik sınavlardan farklı olarak adaylara karalama kağıdı dağıtılacaktır. Bu karalama kağıdının sisteme giriş sırasında adayla ilişkilendirilmesi gerekmektedir.

Ayrıca sınav sırasında çekilen fotoğraflar sınav sonuç belgesinde kullanılacağı için, giriş sırasındaki fotoğraf çekim sürecinde güncellemeler yapılmıştır.

ÖSYM aday fotoğrafları standartlarına uygun fotoğraf çekimi için gerekli yönlendirmeleri yapan arayüzün nasıl kullanılacağını  ve karalama kağıdının nasıl sisteme ekleneceğini anlatan ilgili Kılavuzlar Ek'te sunulmuştur.

Adaylara önemle duyurulur.''

e-ALES Deneme Sınavında Karalama Kağıdı Kaydettirme Aşamaları Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

e-ALES Deneme Sınavı Fotoğraf Çekme Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.