AÖF Final sonuçları açıklandı mı? 2017 Aöf sonuç sorgula öğren

AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan AÖF 1. Dönem Sonu Sınav sonuçları merak ediliyor. Peki final sınavı sonuçları nasıl öğrenilir? Anadolu üniversitesi açık öğretim sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

AÖF Final sonuçları açıklandı mı? 2017 Aöf sonuç sorgula öğren
26 Ocak 2017 Perşembe 08:55

14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 1. Dönem Sonu sınavı sonuçları merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde AÖF soruları ve cevapları erişime açıldı. Peki AÖF final sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte detaylar.

Bir milyonun üzerinde Açıköğretim Fakültesi öğrencisini yakından igilendiren AÖF Final sınavları haftasonu yapılan oturumlarla gerçekleştirildi. AÖF Final sınavı soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Öğrenciler sisteme kullanıcı girişi yaparak sorulara erişim sağlayabiliyor.

Soru ve Cevaplar Açıklandı

14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF Final sınavlarının soruları ve cevaplarına https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabiliniyor. Soruları adaylar sistemden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

AÖF Final Sınavı Soru ve Cevaplarını için TIKLAYINIZ.


AÖF Final Sınavları Nasıldı?

4 yanlış 1 doğru uygulamasından sonra öğrenciler, soruları daha dikkatli çözmeye başladı. 20 sorunun sorulduğu 30 dakika boyunca öğrenciler yanlışın doğruyu götürmemesi için sorular üzerinde bolca düşünüyor. AÖF sınavına giren öğrencilerden bazıları sınavın her yıl olduğu gibi standart zorlukta olduğunu ifade ediyor. Diğer grup öğrenciler ise 4 yanlış uygulamasının öğrencileri büyük oranda etkilediğini ifade ediyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Vize sonuçları 10 gün içersinde Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanmıştı. 14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF final sınavlarının sonuçlarının ise bugün veya yarın içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı andan itibaren Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak final notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.


SINAV SONUCUNU GÖREBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.