İSG Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır? - 16 Aralık 2017 İSG Sınav Sonucu sorgula öğren

İSG 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen İSG sınavının ardından heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Binlerce aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki İSG 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 Aralık İSG Sınav sonucu sorgula öğren

İSG Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır? - 16 Aralık 2017 İSG Sınav Sonucu sorgula öğren
11 Ocak 2018 Perşembe 15:00

16 Aralık İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Binlerce aday 2017 yılı 16 Aralık tarihinde gerçekleştirilen İSG 2. Dönem Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İSG Sınav sonucu sorgulama ekranı sizler için Kamu Saati adresimizde. İSG 2.Dönem Sonuçları ne zaman açıklanacak? İSG 2.Dönem sınav sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

İSG Sınavı ÖSYM tarafından yılda 2 kez uygulanıyor. 2017 yılının 2. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG 2. Dönem) 16 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Sınavın son bulmasının ardından adayların meraklı bekleyiş de başlamış oldu. Adaylar İSG 2. Dönem sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar İSG 2. Dönem sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurularak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

16 Aralık İSG sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama henüz bulunmazken, sonuçların 11 Ocak 2018 Perşembe günü (bugün) tarihinde açıklanması bekleniyor.

Sınavda değerlendirme, her sorunun değeri aynı olmak üzere 100 puan üzerinden yapılacak. Adayların doğru cevap sayısı ham puanı olarak kabul edilecek. İş Yeri Hekimliği sertifika alanı ile İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika alanlarında sınava giren adayların sınavda başarılı sayılabilmeleri için 70 ve üzerinde bir puan alması gerekiyor. Diğer Sağlık Personeli sertifika alanında sınava giren adayların ise sınavda başarılı sayılabilmeleri için 60 ve üzerinde bir puan almaları yeterli olacak.

ÖSYM tarafından 16 Aralık İSG 2. Döenm Sınav Sonuçları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.