AÖL 1. Dönem Sınavları Nasıldı? 8-9 Aralık 2018 Soru ve Cevapları

AÖL 1. Dönem sınavları nasıldı, zor muydu, kolay mıydı? 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşen AÖL 1. Dönem soru ve cevapları merak ediliyor. Detaylar haberimizde.

AÖL 1. Dönem Sınavları Nasıldı? 8-9 Aralık 2018 Soru ve Cevapları
09 Aralık 2018 Pazar 12:10

Liseyi açıktan bitirmek isteyen on binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖL 1. Dönem Sınavları 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde tek oturum şeklinde yapılacak. Sınava giren öğrenciler AÖL 1. Dönem soru ve cevaplarını merak ediyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınavdan çıkan adaylar, AÖL 1. Dönem sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşecek sınavın sonuçlarının 2 hafta içerisinde “aol.meb.gov.tr” adresinden duyurulması bekleniyor.

AÖL Sınavı Nasıldı? Sınav Yorumları

Sınavdan çıkan öğrenciler sosyal medya üzerinden soru ve cevapları tartışıyor. Geçtiğimiz yıllara oranla sınav sorularının kolay olduğunu ifade eden öğrenciler, Özellikle 4 yanlışın 1 doğruyu götürmemesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe - 5 yıl önce
ösym bu sınavı paragrafa çevirmeyi başarmış,o soruların uzunlukları neydi öyle.
Avatar
Elif Gündoğdu - 5 yıl önce
Bence açıktan okurken 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi çok yanlış ve vize sorularının kitapla hiçbir alakasi yoktu ve ayrıca çok zordu