2018 EKPSS Tercih Sonuçları Açıklandı

EKPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM 2018 EKPSS Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

2018 EKPSS Tercih Sonuçları Açıklandı
04 Nisan 2018 Çarşamba 22:30

EKPSS Sonuçları açıklandı. ÖSYM, 2018 EKPSS sonuçlarını açıkladı. EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları ile Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. İşte detaylar...

ÖSYM bugün 2018 EKPSS Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

2018- EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"2018 EKPSS/Kura İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, 2016 yılında uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçlarına 4 Nisan 2018 tarihinde saat  17.05’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Sınav sonucu ile yapılan yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ön lisans)

EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ortaöğretim)

2018- EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2018-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının  kadrolarına kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri Noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 4  Nisan 2018 tarihinde saat 19.55'ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kura ile Yapılan Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.