EĞİTİM-BİR-SEN ADANA'DA MEHMET SEZER YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAY

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, 8 yıldır yürütmekte olduğu il başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu muhteşem bir programla açıkladı.

EĞİTİM-BİR-SEN ADANA'DA MEHMET SEZER YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAY
17 Eylül 2018 Pazartesi 09:45

Mehmet Sezer’in Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin 3 Kasım’da gerçekleştireceği olağan genel kurulunda yeniden başkanlığına aday olduğunu açıkladığı program Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Binin üzerinde Eğitim-Bir-Sen yöneticisi ve üyesinin adeta akın ettiği salonda oturacak yer kalmayınca bazı üyeler ayakta kalırken bazılarıysa programı salonun üst katından izlemek zorunda kaldı.

Programın başında Eğitim-Bir-Sen’in Mehmet Sezer başkanlığında 8 yıldır gerçekleştirdiği faaliyetler ve üyelerine yönelik kazanımlarla ilgili bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından sırasıyla Kadınlar Komisyonu, Sarıçam, Çukurova, Yüreğir ve Seyhan ilçe yönetimleri yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak Eğitim-Bir-Senlileri selamladı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

SEZER SAHNEYE ÇIKTI SALON YIKILDI

Daha sonra üyeleri tarafından efsane başkan olarak anılan Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Başkan Sezer salonda bulunanlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

26 yıl önce Mehmet Akif İnan ve yol arkadaşları tarafından kurulan Eğitim-Bir-Sen’in bugün Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Sezer, kendi başkanlığında 8 yıldır gerçekleştirdikleri çalışmalara vurgu yaparak şunları söyledi; “Başarı odaklı sendikamız, bu süreçte gerçekleştirdiği hamlelerle 15 ilçede yetkili sendika olmuştur. Bu başarıda elbette bütün paydaşlarla bir araya gelme, var olan sorunu etkili bir şekilde çözme, mümkünse sorunu oluşmadan önleme ve hep daha iyisini yapabilme anlayışı etkili olmuştur. Kişilerden ziyade doğruların arkasında durduk. Görevde olduğumuz süre içerisinde tecrübeli, dinamik ve etkili bir kadroyla yürüttüğümüz mücadele sonunda 3200 olan üye sayımızı 12 BİN 500’lere çıkardık. 2018 yılındaki zorluklara rağmen, Genel merkezimizin toplam üye sayısındaki artışın yüzde 10’luk kısmını yapan ve bu başarıda pay sahibi olan, emek veren, Kadınıyla erkeğiyle ter akıtan her üyemize kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

SEZER'DEN MÜJDE "YENİ HİZMET BİNASI ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR"

Bu süreçte üyelerinin sosyal, ekonomik ve özlük haklarını koruyarak birçok alanda maddi ve manevi kazanımlara imza attıklarını vurgulayan Başkan Sezer; bu dönemdeki en büyük kazanımlardan birisi olan yeni hizmet binasının da çok yakında faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi.

Zaman zaman alkış ve sloganlarla konuşması kesilen Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adana il Başkanı Mehmet Sezer konuşmasına şöyle devam etti; " Bütün bu kazanımlar hiç kuşkusuz ki inancın, güvenin, disiplinli bir çalışmanın ve devamlılığın sonucudur. Yeni dönemde de bu istikrarın ve başarıların sürmesi için, İl yönetim kurulumuz, 15 ilçe başkanımız ve yönetim kurulları, bölge başkanlarımız ve kadın komisyonlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, onlarında tamamının destekleriyle Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanlığına Yeniden Aday olduğumu buradan açıklıyorum."

"15 İLÇEDE YETKİ ALARAK KARAYA, DENİZE VE GÖKYÜZÜNE YETKİ BAYRAĞINI DİKTİK"

Başkan Mehmet Sezer’in adaylığını açıklamasının ardından salonda adeta alkış fırtınası koptu. Eğitim-Bir-Sen üyeleri zaman zaman sloganlarla Başkan Mehmet Sezer’e destek verdi.

Sezer konuşmasını; “Değerli Kardeşlerim! Bugüne kadar sadece işimize baktık. Her zaman üyelerimizin daha verimli koşullarda çalışması için çaba harcadık. Bu dönemde 15 ilçede yetki alarak karaya,denize ve gökyüzüne Eğitim-Bir-Sen yetki bayrağını sizlerle birlikte diktik.

Merkezine insanı alarak, her zaman yenilikte öncü olan, değişim ve dönüşümün gücüne inanan, pozitif, prensipli ve profesyonel bir sendikacılık için mücadelemize devam etmekteyiz. Şimdi daha güçlü bir şekilde İstikrar ve kazanımların devam etmesi, yeni başarılara ve hedeflere ulaşmak için, yıkılamaz denilen kaleleri yıkıp, ulaşılamaz denilen hedeflere ulaşan ekibimiz ile yola devam diyoruz.

Bu yolda her zaman yanımızda olan Eğitim-Bir-Sen Ailesine, teşkilatıma ve yönetim kurulu üyelerime ve siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, Rabbimden yeniden çıktığımız bu kutlu yolda bizi muvaffak etmesini diliyorum” sözleriyle tamamladı. 

SEZER UZUN SÜRE SALONDAN AYRILAMADI

Mehmet Sezer'in yeni dönemde de Eğitim-Bir-Sen’in başkanlığını açıkladığı programın sonunda Eğitim-Bir-Sen’liler sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eğitim-Bir-Sen’liler, programın ardından da yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Sezer’le birlikte fotoğraf çektirmek için hem salon içinde hem salon dışında birbirleriyle yarıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.