Eğitime bir ömür adamış Ahmet Göktaş, 5 Kasım 2017 Pazar günü vefat etti!

Milli Eğitim Bakanlığı'nda yıllarca görev yapmış, kendini eğitime, ilim yaymaya ve daha iyi bir nesil yetiştirmeye adamış güzel insan Ahmet Göktaş vefat etti. Göktaş, memleketi Kızılcahamam'da toprağa verildi.

Eğitime bir ömür adamış Ahmet Göktaş, 5 Kasım 2017 Pazar günü vefat etti!
07 Kasım 2017 Salı 20:45

Eğitime bir ömür adamış Ahmet Göktaş 5 Kasım 2017 Pazar günü vefat etti!

Kendini eğitime adamış, gelecek nesillere umut dolu bakışlar kazandırmak için var gücüyle çalışmış bir adam, Ahmet Göktaş... 

Ahmet Göktaş, eğitime kendisini adamış bir eğitimci.

Son nefesini verene kadar "nasıl daha faydalı bir insan olabilirim"in peşinden gitmiş güzel gönüllü bir adam.

Yarınlara güzel bakabilecek nesil yetiştirmek için çalışmış başarılı bir meslek aşığı...

Bir çok yerde görevini aşkla icra eden Göktaş, 2 gün önce sevenlerini yasa boğarak Hakk'a yürüdü. Çalıştığı yerlerde ve özellikle de son görev yeri olan Kahramankazan’da eğitim öğretim hayatına büyük hizmetlerde bulundu.

Göktaş'ın vefat etmeden önce Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Ahmet Göktaş’a Vefa gecesi" düzenlemişti. Bu gecede, meslek hayatı boyunca teşrik-i mesaide bulunduğu dostları, arkadaşları, öğrencileri onu yalnız bırakmamıştı. 

Ahmet Göktaş'ı vefa gecesinde yalnız bırakmayan sevenleri, cenazesinde de onu yalnız bırakmadı. Göktaş, 5 Kasım 2017 Pazar günü Kızılcahamam’ın Yanık Köyüne defnedildi.

AHMET GÖKTAŞ KİMDİR?

10/12/1954, Kızılcahamam/Yanık Köyü doğumludur. İlkokulu Kızılcahamam’da okuduktan sonra ortaokul ve liseyi Düzce İmam Hatip Lisesinde, üniversiteyi de İzmir Yüksek İslam Enstitüsünde tamamlamıştır. Daha sonra sırasıyla Muş Merkez İmam-Hatip Lisesi, Kastamonu 23 Ağustos İlköğretim Okulu, Çankaya İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak çalışmış, 1984 yılında da Çamlıdere İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atanmıştır. 1995-1999 yılları arasında Kalecik İmam Hatip Lisesi, 1999-2003 yılları arasında da Kahramankazan Fuat Erkmen İmam Hatip Lisesinde Okul Müdürlüğü yapmıştır. 2003 yılında Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı ve emekli olduğu 18.04.2016 tarihine kadar da bu görevi sürdürdü. Emekli olduktan sonra Kahramankazan İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığına seçildi. Vefatına kadar bu görevi sürdürdü. 

Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Göktaş, 5 Kasım 2017 tarihinde Kızılcahamam’ın Yanık Köyüne defnedildi. 

"AHMET GÖKTAŞ'A VEFA GECESİ" PROGRAMINDAN KARELER

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugay Gözüm - 6 yıl önce
Mekanın cennet olsun İnşAllah.