Annelere müjde! Yarı zamanlı çalışma hayata geçiyor

Bakan Müezzinoğlu, memur annelerin yarım zamanlı çalışma yönetmeliğinin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını ve bir ay içinde hayata geçirileceğini duyurdu.

Annelere müjde! Yarı zamanlı çalışma hayata geçiyor
04 Mayıs 2017 Perşembe 19:30

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, memur annelerin yarım zamanlı çalışma yönetmeliğinin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını ve bir ay içinde hayata geçeçeğini duyurdu.

Müezzinoğlu yarı zamanlı çalışma yönetmeliğine dair açıklamasında, ''Pazartesi günü yapılan Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı. Yönetmeliği biz de imzaladık. Başbakanımız da imzaladı veya kısa süre içinde imzalayacaktır, Başbakan'ın imzasından sonra Resmi Gazete'de yayımlanacak. Yani önümüzdeki bir ay içinde hayata geçmiş olacak.'' ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asabıbozuk - 7 yıl önce
Kamuda reform böyle oluyormuş meğer.