MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den öğretmenlere yönelik duyuru! Mesleki çalışma takvimi...

MEB Müşteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlerin yürüteceği mesleki çalışmaların takvimi hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den öğretmenlere yönelik duyuru! Mesleki çalışma takvimi...
25 Nisan 2018 Çarşamba 18:41

Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlere yönelik resmi Twitter adresinden önemli bir duyuruda bulundu. Öğretmenlere yönelik yapılan duyuru MEB Müşteşarı Yusuf Tekin tarafından şu şekilde paylaşıldı:

"1. Değerli çalışma arkadaşlarım, Haziran 2018 döneminde öğretmenlerimizin yürütecekleri mesleki çalışmaların takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri  hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından şu şekilde revize ettik:

2. Ögretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını 9-13 Haziran tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını 18-22 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il/ilçelerde başvurularını yaparak yürütecekler; 14 Haziran arefe günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında ise idari izinli sayılacaklardır.

Bu vesileyle Bütün çalışma arkadaşlarıma verimli bir mesleki çalışma dönemi diler , bu vesileyle emeklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Aslında bu şekilde olması daha iyi olur.