Diyanet'ten Miraç Kandili TV programları listesi

İslam alemi için en önemli günlerden birisi olan Peygamber Efendimiz’in Allah’ın huzuruna yükseltildiği Miraç Kandili, Recep ayının 27. gecesi ibadetlerle idrak edilecek. Miraç Kandili bu sene 23 Nisan Pazar gecesi idrak edilecek.

Diyanet'ten Miraç Kandili TV programları listesi
22 Nisan 2017 Cumartesi 17:49

İslam alemi için en önemli günlerden birisi olan Peygamber Efendimiz’in Allah’ın huzuruna yükseltildiği Miraç Kandili 23 Nisan 2017 Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece idrak edilecek.

Tüm islam alemince ibadetlerle idrak edilecek olan Miraç Kandili için televizyon kanallarında da kandil özel programları ile de ibadetler edilip Kur'an okunacak.

Miraç Kandili’nde geceyi değerlendirmek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak Miraç Kandili programlarını merak edip araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Miraç Kandili TV Programları listesini yayımladı. İşte o liste şöyle;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.