Tayyip Kahyaoğlu Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı

Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Karar, Remi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tayyip Kahyaoğlu Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı
25 Şubat 2017 Cumartesi 16:36

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, eski Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu atandı. Karar, Remi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

''Gençlik ve Spor Bakanlığından:
Karar Sayısı: 2016/942

1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Tayyip KAHYAOĞLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Kararı Gençlik ve Spor Bakanı yürütür.
''

Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı iken, 20 Mayıs 2016'da Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt'un yerine vekaleten atanmış daha sonra da görevi İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'ya devretmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.
Avatar
Tahsin Özdemir - 7 yıl önce
Hayırlı olsun.. Allah güzel hizmetler nasip etsin
Avatar
Akif - 7 yıl önce
Hayırlı işlere İmza atar İnşAllah
Avatar
Soner - 7 yıl önce
Sporla bir ilgisi var mı ki bu göreve atanmış.