2 Haziran 2017 Tarihli Atama Kararları

5 Bakanlığa atama yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 2 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 Haziran 2017 Tarihli Atama Kararları
02 Haziran 2017 Cuma 06:55

5 Bakanlığa atama yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığına Ait Atama Kararları, bugünkü 2 Haziran 2017 tarihli ve 30084 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İşte Resmi Gazete Atama Kararları :


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Baş atandı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Refik Tuzcuoğlu atandı.


İçileri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Hünkar Koçali atandı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör atandı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Ramazan Gencan atandı.


Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu I. Hukuk Müşavirliğine Nuray Bilgin Demir atandı.


Resmi Gazete Atama Kararları için TIKLAYINIZ.


2 Haziran 2017 tarihli ve 30084 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.