Sahte içkiden ölenlerin sayısı artıyor

Sahte içkiden ölenlerin sayısı 20\'yi geçti. Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki öldürür mü?

Sahte içkiden ölenlerin sayısı artıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İstanbul'da yaşanan sahte içki skandalında ölenlerin sayısı 20'yi geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan 19 kişinin sorguları devam ederken bir çok adreste de arama yapıldı. 

Küçükçekmece, Esenler ve Bağcılar'da organize olan üç farklı grupla birlikte çeşitli kişlerin de bulunduğu istihbaratını alan polis bu kişilerin de yakalanması için çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre Karaköy'den hammade alan zanlı H.B çetenin elebaşısı olarak faaliyet yürütüyor. 

H.B'nin yaşanan içki skandalından sonra Bulgaristan'a kaçmak isterken gözaltına alındığı bildiriliyor. Konuyla ilgili dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise H.B'nin iki yakın arkadaşının da sahte içki nedeniyle öldüğü oldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.