Seçim görevlilerine müjde!

Seçim görevlilerinin ücretleri ne zaman ödenecek? 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde görev alanların ücretleri ne zaman ödenecek? Sandık görevlileri ücretlerini nereden alacak?

Seçim görevlilerine müjde!
01 Aralık 2015 Salı 23:00

1 Kasım 2015 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Okullarda binlerce sandık kuruldu ve kurulan her bir sandığın başında ayrı ayrı görevliler yer aldı. 1 Kasım Milletvekili Genel seçimlerinde görev alan tüm görevliler seçim görevlisi ücretlerinin ne zaman ödeneceğini merak ediyordu. 

Müjdeli haber geldi. Görevliler bugünden itibaren, PTT Şubelerine giderek kimlik numarası ile ücretlerini alabilecekler.

1 Kasım Milletvekili seçimlerinde sandık kurulu görevlilerinin ve bina sorumlularının ücretleri 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren PTT şubelerinden ödenmeye başladı. Görevliler, PTT Şubelerine giderek kimlik numarası ile ücretlerini alabilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.