Küçük Ceylin son yolculuğuna uğurlanıyor

Komşusunun evinde ölü bulunan Ceylin Atik son yolculuğuna küçük gelinlik ile uğurlanıyor.

Küçük Ceylin son yolculuğuna uğurlanıyor
13 Haziran 2017 Salı 19:29

İzmir'in Ödemiş İlçesinde, evlerinin önündeki parkta kaybolan ve komşusunun evinde ölü bulunan Ceylin Atik son yolculuğuna küçük gelinlik ile uğurlanıyor. Ceylin'in cenazesi, Ödemiş Devlet Hastanesi morgundan alınarak son kez Şükran Sokak'taki dedesinin evinin önünden geçirildi.

Cenaze aracından indirilen tabuta dedesi Mustafa Atik'in, Ceylin'e hediye olarak aldığı küçük gelinlik örtüldü. Ceylin'in tabutun çiçeklerle süslendi.

Evlerinin balkonuna ise Ceylin'in arkadaşları tarafından "Ceylin arkadaşların seni unutmayacak" yazılı pankart asıldı. Ceylin'in beraber yaşadığı dedesinin evine ise ''Senden başka  herkesin olduğu şehirdeyiz. Ceylin unutulmayacaksın'' yazılı pankart asıldı. 

10 yaşındaki Ceylin Atik'in kaybolduğu parkta ise taziye  çadırı kuruldu, yaşadığı eve fotoğrafları asıldı. 

Baba Murat Atik ile dede Mustafa Atik taziyeleri kabul etti. Dede Atik, "O kadın bana 'Mustafa Amca, bu acıyı bilirim,  2 çocuğumu kaybettim. Yakalanırsa bana da haber verin' dedi. Elleri titriyordu.  Nereden bilirdim. Ne istediler benim kızımdan? Keşke böyle olmasaydı. Yaşasaydı  kızım. Başka Ceylinler ölmesin. Ben bu cezaların yetersiz olduğunu düşünüyorum."  dedi.


Etiketler; #ceylin atik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.