NBA Final Şampiyonu Cleveland Cavaliers oldu

Dünyanın en prestijli turnuvası NBA'da şampiyonun adı belli oldu. Cury'li Golden State ile Lebron James'i Cleveland Cavaliers arasında oynanan NBA Final serisi 7. maçında kazanan Cavaliers, 2016-2017 NBA şampiyonu oldu.

NBA Final Şampiyonu Cleveland Cavaliers oldu
20 Haziran 2016 Pazartesi 08:45

Amerika'nın bir numaralı sporu, dünyanın en büyük organizasyonu NBA'da şampiyon belli oldu. Büyük çekişmenin yaşandığı NBA Final serisinde karşılaşan Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers arasındaki savaşı, Lebron James'in forma giydiği Cavaliers  seride 3-1'den geri gelerek şampiyon oldu.

NBA Final serisinin ilk 2 maçını rahatlıkla kazanan Golden State, deplasmana 20 önde giderek büyük avantaj elde etmişti. Cavaliers'in sahasında oynanan 2 maçın birinde mağlıp olan ve birini kazanan Warriors, seride durumu 3-1'e getirmişti. Evinde oynadığı maçlarda uçuşa geçen Cavaliers, LEbron James önderliğinde seriyi 3-3'e getirmeyi başardı ve şampiyonluğu son maça taşıdı.

Bu sabaha karşı 04.00'da oynanan dev müsabakada, Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'u 93-89 yenerek; lig tarihinde 3-1'den geri gelip şampiyonluğa uzanan ilk takım oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.