Galatasaray'da şok sakatlık ! Ayağı kırıldı

Galatasaray'da sakatlık haberleri gelmeye devam ediyor. Hafta içerisinde oynanan maçta sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun haberinden sonra bir başka yıldız oyuncudan daha kötü haber geldi. Sakatlığı geçen ve antrenmanlara çıkan Hamit Altıntop'un ayağında kırık olduğu tespit edildi.

Galatasaray'da şok sakatlık ! Ayağı kırıldı
04 Mart 2016 Cuma 15:44

Galatasaray'da sakatlık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sezon başından bu yana sakatlıklar konusunda müzdarip olan Galatasaray'da bir sakatlık haberi daha geldi. 

Galatasaray'da forma giyen tecrübeli oyuncu Hamit Altıntop, kulübe geldiğinden bu yana sakatlıklarla boğuşuyor. Sezon başı hazırlık kampında sakatlanan milli oyuncu, sezon içerisinde hiçbir maçta görev alamadı. Tam sakatlığı geçti denilen oyuncudan yine üzücü bir haber geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Hamit Altıntop Koray Günter ile ikili mücadele sırasında şansız bir sakatlık yaşadı. Ayağına darbe alan oyuncunun yapılan sağlık kontrolleri sonrasında ayak bileğinde kırık olduğu tespit edildi. 

Galatasaray'da en son 2014-2015 sezonunda forma giyen oyuncu bu sakatlığıyla sezonu kapatmış oldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Burhan - 8 yıl önce
Adam sezonu acmadan sezonu kapatan ilk futbolcu olma basarisini gosterdi