Emenike hangi takıma gitti?

Fenerbahçe'nin ünlü oyuncusu Emmanuel Emenike sezon sonuna kadar İngiltere'nin West Ham United takımında forma giyecek.

Emenike hangi takıma gitti?
01 Şubat 2016 Pazartesi 00:12

Sezonun ilk yarısını kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında geçiren Fenerbahçe'nin ünlü oyuncusu Emenike, bu yarıyı da İngiltere'nin West Ham United takımında geçirecek.

Fenerbahçe Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham takımına verdiği Emenike için 11 maç sınırı koydu. Oyuncu eğer 11 maçta forma giyerse zorunlu olarak 11 milyon euroya Emenike'yi transfer etmek durumunda kalacak.

Emenike West Ham takımına 11 maçlık yarı sezon için 1 milyon euroya kiralandı.

Premier Liginde forma giymekten mutlu olacağını dile getiren Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike takımın formasını giydirip basın karşısında poz verdi.

Bilic'i tanımadığını belirten futbolcu "Çok çok mutluyum ve heyecanlıyım. West Ham müthiş bir kulüp. Her zaman takip ediyordum. Burada olduğumdan dolayı mutluyum. Bilic'i yakından tanıyorum. Onun için oynamaktan dolayı ayrıca sevinçliyim." şeklinde açıklamada bulundu.


Fenerbahçe'nin teknik direktörü Pereira, Al Ain takımından dönen Emenike'yi takımad oynatmak istememiş ve kendine yeni takım bulmasını söylemişti.

Emekine'nin İngiltere liginde nasıl bir futbol sergileyeceği ise merak konusu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.