Arda Turan için 100 milyon Euro'luk rekor teklif!

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Beijing, Arda Turan için Barcelona'ya 100 milyon Euro'luk teklif hazırladığında.

Arda Turan için 100 milyon Euro'luk rekor teklif!
01 Mayıs 2016 Pazar 23:43

Arda Turan için rekor teklif iddiası! İspanyol basınında yer alan haberlere göre Beijing'in Arda Turan için Barcelona'ya dudak uçuklatacak bir teklif hazırlığında. Milli gururumuz Turan için Çin ekibinin, Barcelona'ya 100 milyon Euro'luk teklif hazırladığı öne sürüldü.

Çin ligi takımlarından Beijing, Barcelona'dan birçok oyuncuyu transfer listesine aldı. Çinli ekibin son iki hedeftinde ise Daniel Alves ve Milli yıldızımız Arda Turan var. Daniel Alves'e 3 yıllığına 36 milyon Euro teklif eden Beijing takımının, Arda Turan için ise 100 milyon Euro ödeyebileceği İspanyol basınında yer alan iddialar arasında.

Mundo Deportivo gazetesinin haberinde Katalan devinin sezon başında 41 milyon Euro'ya aldığı Arda'dan 100 milyon Euro alabileceği, ancak önce Dani Alves'in daha sonra da Arda Turan'ın Çin düşüncesine o anda sıcak bakmadıkları aktarıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.