Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır yazılı basın açıklaması yaptı

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, sendikanın özel indirim anlaşmalarına ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır yazılı basın açıklaması yaptı
09 Kasım 2017 Perşembe 20:20

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada, Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı farklı alanlarda hizmet veren firmalarla üyelerine özel indirim anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır Santral Ankara Özel Diş Polikliniği ile yapılan anlaşma esnasında yaptığı konuşma'da;Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı olarak bu güne kadar aralarında özel eğitim kurumları,özel hastaneler, alış-veriş merkezleri, oto bakım servisleri, Şehirlerarası  otobüs firmaları gibi 100'e yakın kurumla yapılan  %15 ila % 40'a varan özel  indirim anlaşmaları ile  Memur-Sen'e bağlı sendikaların Ankara2da bulunan 100 Bine yakın sendika üyesi ile 1. Derece yakınlarına daha kaliteli ve daha kazandıran hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Bu gün burada Santral Ankara Özel Diş Polikliniği ile yapacağımız anlaşma ile hizmetimize bir yenisini daha eklemiş olacağız. Şüphesiz marifet iltifata tabidir.Hizmetin sürekliliği hem müşteri memmuniyetine hem de kaliteli hizmete bağlıdır. Bu amaçla anlaşmalı kurumlardan istediğimiz tek şey kaliteli hizmet ve üyelerimizin memmun edilmesidir. Dedi. Ardından  Anlaşmanın hayırla olmasını diledi.

Santral Ankara Özel Diş Polikliniği  sahibi Erol Yılmaz da; öncelikli amaçlarının aynı alanda çalışan kurumlara nazaran  daha kaliteli ve daha ucuz hizmet vermek olduğunu bu alanda ilk anlaşmayı Memur-Sen Camiasıyla yaptıklarını, Memur-Sen'in büyük bir camia olduğunun farkında olduklarını anlaşmaya dayalı olarak zaman içinde nasıl bir hizmet verdiklerinin görüleceğini ifade etti ve anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Büro Memur-Sen Şube başkanlarından Ertuğrul Bilgi,İsmet Duran,Zekeriya Köftercioğlu ile kurum doktorlarının da hazır bulunduğu anlaşmayı Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır ve Kurumu temsilen de Dr. Bilal Dönmez anlaşma metnini imzaladılar.Kurumun birimleri gezilerek çalışanlardan alanları ile ilgili bilgi alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.