Domuz gribi hepimizde var!

Canan Karatay'dan Domuz Gribi Önerisi Geldi.

Domuz gribi hepimizde var!
31 Ocak 2016 Pazar 18:59

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen 12. Uluslararası Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Festivalinde konuşan ünlü Kardiyoloji uzmanı Canan Karatay, domuz gribi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Domuz gribine karşı zeytinyağı tüketiminin çok önemli olduğuna dikkat çeken Karatay, bu konuda domuz gribine karşı bir önlem olarak kullanılabilen zeytinyağlarının tüketimine önem verilmesini ısrarla yeniledi.

Bu konuda dikkat çekici bir örnek de paylaşan Canan Karatay, 14 asırlık zeytinyağı ağaçlarının hala bulunduğuna işaret etti. Yapay bir şekilde hazırlanan sağlıksız ürünler tüketildiğinde sağlıksız bir hayatın devam edeceğini belirten Karatay ‘ Domuz gribi virüsü elbette hepimizde var fakat zeytinyağı tüketerek güçlenmeniz gerekiyor. Bu sayede hastalık sizi yakalayamaz’ açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bencede birçok insan virüsü yaşadı.