İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 30 Aralık 2016 Valilik kar tatili açıklaması

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Kar yağışı İstanbul'da etkisini gösteriyor. İstanbul Valisi ve MEB kar tatili açıklaması yaptı mı? İstanbul'da eğitime ara verilecek mi? Cevabı haberimizde.

İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 30 Aralık 2016 Valilik kar tatili açıklaması
29 Aralık 2016 Perşembe 21:30

Yurdun birçok yerinde eğitime ara verildi. Meteoroloji uzmanları, 29 Aralık Cuma günü İstanbul'da şiddetli kar yağışının olacağı uyarısında bulunmuştu. İstanbul'da kar yağışı etkisini gösteriyor. Karla karışık yağmurun yerini etkili kar yağışı aldı. Peki İstanbul'da eğitime ara verilecek mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İL MEM'de kar tatili açıklaması ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da bu geceden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. 30 Aralık Cuma günü İstanbul'da beklenen en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık ise 3 derece olacak. Uzmanlar yoğun kar yağışı ve buzlanma konusunda İstanbulluları uyardı. 



İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da henüz kar tatili haberi gelmedi. Ankara'da okulların 29 Aralık 2016 Cuma günü tatil olmasından sonra öğrenciler, İstanbul'da da kar tatili beklenmeye başladı.

Milyonlarca öğrenci, İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Kar yağışı etkisini gösterirken, konu ile ilgili valilikten herhangi bir açıklama yapılmadı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'e Twittter üzerinden mesaj yağıyor.

İstanbul'da 30 Aralık 2016 Cuma günü okullar tatil olursa haberimizden öğrenebileeksiniz. Güncel haberler için sayfayı yenileyiniz. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selin - 7 yıl önce
İstanbulda okullar tatilmi
Avatar
seyit - 7 yıl önce
Ben bu sogukta karda okula kimse gidemez iatanbulda