Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 22 Kasım 2018 Perşembe

Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 22 Kasım 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 22 Kasım 2018 Perşembe
22 Kasım 2018 Perşembe 19:00

Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 22 Kasım 2018 tarihli ve 30603 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesinden:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANELER YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 26/7/1991 tarihli ve 20941 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasına aşağıdaki (k) bendi eklenmiştir.

“k) Merkez Kütüphane eğitim, öğretim ve sınav dönemleri içinde 7 gün 24 saat hizmet verebilir. Çalışanlar normal çalışma süreleri içinde veya dışında ve hafta sonu dönüşümlü olarak görevlendirilebilir. Çalışma saatleri dışında yapılacak dönüşümlü nöbet çizelgeleri Daire Başkanlığınca hazırlanarak çalışanlara tebliğ edilir. Merkez Kütüphane çalışanı, çalışma saatleri içinde veya nöbet esnasında idarenin belirlediği görev talimatı içinde görevini yürütür.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü yürütür.
 

Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

22 Kasım 2018 Tarihli ve 30603 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.