Diyarbakır'da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır Emniyet Birimleri tarafında yapılan operasyonda, terkedilmiş bir minibüs içerisinde yüklü miktarda esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi
05 Aralık 2016 Pazartesi 11:52

Diyarbakır Hani yolu üzerinde Emniyet birimleri bir minibüs üzerinde yaptığı aramada, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Soğanlı mevkisi üzerinde bulunan terkedilmiş bir minibüsün içerisini arayan ekipler 544 kg'dan fazla esrar ele geçirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda, terkedilmiş bir minibüs içerisinde yüklü miktarda esrar ele geçirildi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı aramada, 544 kg 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonlar sonrasında, uyuşturucu madde ile ilgisi olabilecek şahısların yakalanması için operasyonların ve çalışmaların devam ettiği bildirildi. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada; 

"Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak Hani yolu üzeri soğanlı mevki civarında terk edilmiş bir minibüs üzerinde yapılan aramalarda;

544 kg 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan operasyonla ilgili olarak uyuşturucu madde bulunan minibüs ile ilgisi olabilecek şahıs veya şahıslarla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatılmıştır. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir." denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.