2016 KPSS Önlisans Ortaöğretim branş sıralama sorgula öğren

2016 KPSS Ön Lisans/Ortaöğretim branş bazında sıralamalar güncellendi. Memur adayları branş bazında sıralamasının ais üzerinden öğrenebilir. Peki KPSS Önlisans - Ortaöğretim branş sıralaması nasıl öğrenilir? KPSS Branş bazında sıralama sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2016 KPSS Önlisans Ortaöğretim branş sıralama sorgula öğren
02 Mart 2017 Perşembe 16:25

2016 KPSS Ön Lisans/Ortaöğretim: Branş Bazında Sıralamalar güncellendi. Milyonlarca öğrencinin girdiği 2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim düzeyinde branş sıralamalarda güncelleme yaptı. Adaylar branş sıralamalarını haberimizden öğrenebilecekler. ÖSYM ais ortaöğretim branş sıralama sorgula öğren ile iglili merak edilenler haberimizde.

ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

“Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde 01.03.2017 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır.”

Branş Sıralaması Nasıl Öğrenilir?

Adaylar sıralamalarını,  Aday İşlemleri Merkezi (ais) üzerinden rahatlıkla öğrenebiliyorlar.  2016 Kamu Personel Seçme Sınavı branş bazında sıralamasını merak eden adaylar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi (ais) üzerinden Sınav başvurularım içerisine girerek 2016 KPSS Önlisans- Ortaöğretim sekmesine tıklayarak Branş sıralamalarını görebilirler.

KPSS Branş Sıralamanızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sibel - 7 yıl önce
Ben niye göremiyorum yaa bi türlü bulamadım
Misafir Avatar
bd - 7 yıl önce @Sibel
Sibel Aday işlemlerinden başvurular kısmından kpps lisans/ön lisans/lise yazan yere tıkla ve orada 3. sütunda branş sıralaması yazar.
Avatar
Zhe - 7 yıl önce
Ösym açıklama yaptı ama daha sisteme düşmemiş korkmayın kimsede görünmüyor şuan. Herkes bilgisayar başında bekliyor :D
Avatar
ozlem - 7 yıl önce
Düz lise mezunuyum ilk 5 bine girişim sizce nasıl arkadaşlar
Misafir Avatar
onur - 7 yıl önce @ozlem
bakabildin mi alana?
Avatar
emircan - 7 yıl önce
aynen bende göremiyorum adalet meslek lisesi mezunuyum o yüzden mi acaba
Avatar
emir - 7 yıl önce
aynen bende göremiyorum adalet meslek lisesi mezunuyum o yüzden mi acaba
Avatar
gul - 7 yıl önce
Bende acamiyorum neden
Avatar
Selin - 7 yıl önce
Bende bulamiyorum heryere baktim 2014 teki yaziyo 2016 ninki yok
Avatar
ozlem - 7 yıl önce
Nereden bakacağım ben göremedim