İçişleri Bakanlığı GYS ve UDS ilanını yayımladı- 13 Mart 2018

İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ilanını yayımladı. İşte tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı GYS ve UDS ilanını yayımladı- 13 Mart 2018
13 Mart 2018 Salı 12:48

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden, İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ilanı yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan; İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü, Şube Müdürü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü, Hukuk Müşaviri, İl Yazı İşleri Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl İdare Kurulu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Uzman, Eğitim Uzmanı, Şef, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Avukat, Teknisyen, Tekniker, Kütüphaneci, Mühendis (bilgisayar, elektrik-elektronik, inşaat ve gıda bölümlerinden) unvanları için yazılı ve sözlü olarak iki aşamada Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği (GYUD) Sınavı yapılacak .

Sınav 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10:00'da Ankara'da gerçekleştirilecek.

Başvurular ise, 26 Mart 2018- 4 Nisan 2018 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

Yayımlanan duyuruda sınava katılım sağlayacak adayların sınav ücreti olarak 160 TL yatıracakları duyuruldu. Adaylar, sınav ücretini 26 Mart - 04 Nisan tarihleri arasında, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine ve https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartları ile yatırabilecekler.

Tüm ödeme kanallarından yapılacak ödemelerde adayların katılacağı “ İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı” adıyla ücret yatırmaları gerekiyor. Adaylar, sınav ücretini yatırdıktan sonra www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvuru yapacaklar. e-Başvuru yapmayan adaylar ücretlerini yatırmış olsalar dahi sınava
alınmayacaklar.

Adaylara ait sınav giriş belgeleri 13 Nisan 2018 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak.

Sınav sonuç bilgileri ise 16 Mayıs 2018 tarihinde www.meb.gov.tr ile www.icisleri.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.