2018 TYT YKS Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Soru ve Cevapları

2017 TYK YKS oturumu sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar, YKS Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü soru ve cevaplarını merak ediyor. Peki 30 Haziran YKS sınavı nasıldı, hatalı soru var mı? Sosyal Bilimler Testi aday ve uzman görüşlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

2018 TYT YKS Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Soru ve Cevapları
30 Haziran 2018 Cumartesi 14:15

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) Oturumu sona erdi. 30 Haziran 2018 tarihinde sınava giren adaylar  Tarih, Coğrafya, Felsefe ve  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularına yanıt verdi. Sınavdan çıkan adayları YKS Sosyal Bilimler soru ve cevaplarını merak ediyor.

Yüzbinlerce Öğrenci TYT YKS Sosyal Bilimler Sınavında sorulan sorulara yanıt verdi. Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları merak ediyor. ÖSYM, 2018 TYT YKS Soru ve Cevaplarını henüz yayınlamadı. 

Sınavdan çıkan adaylar sosyal medya üzerinden TYT YKS Sosyal Bilimler Sorularını tartışıyor. Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Sınavı soru ve cevapları ile ilgili yorumlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 TYT YKS TARİH COĞRAFYA SINAVI NASILDI? YKS 2018  TARİH COĞRAFYA YORUMLARI, UZMAN DEĞERLENDİRMELERİ

2018 YKS Coğrafya soruları ile ilgili birçok öğrencinin ve öğretmenin görüşünü aldık. Genel olarak bu yıl YKS coğrafya sınavının kolay geçtiğini belirten adaylar çoğunlukta. Ancak bazı öğretmenler Tarih Coğrafya sınavı sorularının her sene olduğu gibi orta zorlukta olduğunu, soruların çoğunun rahatlıkla yapılacağını ancak bazı soruların da seçici olduğunu dile getirdi. 

LYS DiN Kültürü ve Felsefe Soruları Nasıldı, hatalı soru var mı?

Adaylar 2018 YKS Felsefe soru ve cevapları her yıl kolay soruluyor.YKS'de çalışan adayların kesin net gözüyle baktığı YKS sorularında henüz hatalı bir soru gözükmüyor. Sizlerde sayfa sonunda yer alan bağlantıya tıklayarak, YKS Sosyal Bilimler ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozcan - 6 yıl önce
Ayt de fen atom çapi sorusunun cevabinin( Na , O , F ) yanlış olduğunu düsünüyorum
Avatar
Şefik - 6 yıl önce
Matematik 24.soruda yaş mısır miktarı 1000 soruya uygun şekilde azaltmalar yapildığinda 720 gram patlamış mısır elde ediliyor zaten.Başlangıçtaki%20 verilen oran %30 olmalı ve son oranda %20 olmalı bu durumda cevap 630 olur Yüzdeler ters yazılmış.% yüz hatali soru.