2018-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

ÖSYM, 2018-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı.

2018-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
20 Eylül 2018 Perşembe 11:30

2018 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına (2018-Mühendislik Tamamlama) yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından açıklanan yerleştirme sonuçları 19 Eylül 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı. Adaylar, T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebiliyorlar.

ÖSYM konuya ilişkin açıklamasında şu ifafelere yer verdi:

"2018-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2018 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına (2018-Mühendislik Tamamlama) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 19 Eylül 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 20-26 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sayısal Bilgiler için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.