Öztaşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanından Örnek Toplu İş Sözleşmesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İştiraki Bünyesinde bulunan yaklaşık 1500 işçiyi istihdam eden Kayseri Ulaşım A.ş. ile Öztaşıma iş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu-İş Sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı, Sözleşme Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ulaşım A.ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ve Hak-İş konfederasyonu Öz Taşıma Sendikası Kayseri Bölge Başkanı Ahmet Özdemir ve Hak-İş konfederasyonu Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay tarafından imzalandı.

Öztaşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanından Örnek  Toplu İş Sözleşmesi
Kamusaati
Kamusaati
31 Ocak 2020 Cuma 17:16

Öztaşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanından Örnek  Toplu İş Sözleşmesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İştiraki Bünyesinde bulunan yaklaşık 1500 işçiyi istihdam eden Kayseri Ulaşım A.ş. ile Hak iş Konfederasyonuna Bağlı Öz Taşıma İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu-İş Sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

 

Kayseri büyükşehir belediyesi iştiraki olarak faliyet gösteren ve bünyesinde yaklaşık 1500 işçiyi istihdam eden Kayseri Ulaşım A.ş. ile Hak-İş konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu-İş Sözleşme görüşmeleri işçi ve işveren tarafını mutlu edecek anlaşma ile sonuçlandı.

Yaklaşık 1500 işçiyi kapsayan sözleşme Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ulaşım A.ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ve Hak-İş Konfedersyonu Öz Taşıma Sendikası Kayseri Bölge Başkanı Ahmet Özdemir ve Hak-İş'e bağlı Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay tarafından imzalandı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar


Belediyenin ve Ülkenin şartlarında 2020 ve 2021 yılını kapsayan ve yaklaşık 1500 mesai arkadaşımızı mutlu edecek güzel bir sözleşme imzaladıklarını belirten HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Öz Taşıma İŞ sendikası Kayseri Şube Başkanı Ahmet Özdemir yaklaşık 1500 işçiyi önümüzdeki 2020 ve 2021 yıllarında gerçerli olmak üzere 2 yıllık süreyi kapsayan 2020 yılı Toplu-İş Sözleşme görüşmelerinin her iki tarafıda mutlu ve tatmin edecek bir anlaşmayla sonuçlanması bizleri mutlu etmiştir. Her zaman söylüyoruz biz alın terine saygı duyuyoruz. 2016 dan itibaren Kayseri Ulaşım şirketi işçilerinin sendikası olarak faaliyet gösteren ve Tükiyede Birçok Belediye ve taşıma Sektörün Lider sendikası Olan Öz Taşıma İş Sendikası 3 yıldır nasıl işçimizin alın teri kurumadan maaşlarını, tüm ikramiye ve sosyal haklarını verdiysek inşallah bundan sonrada vereceğiz. 2020 yılı için işçilerimiz maaşlarında ve sosyal ek ödeneklerinde ciddi bir artış sağlandığını, rakamları imza törenininde Kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İştiraki Kayseri Ulaşım Aş. kurumsal kimliğini kazanmış bir ekip ruhuyla çalışma arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisin de Ülkemize ve Kayseri'mize hizmet ediyoruz. Benim için her işçi ve memur arkadaşım ayrı ayrı önemlidir. Bu toplu iş sözleşmesi inşallah güzelliklere vesile olur" dedi.


HAK-İŞ Konfederasyonu Bağlı Öz taşıma İş Kayseri Ulaşım Aş. İşçi Temsilcileri tarafından yapılan Ortak açıklama ise," Yapılan bu anlaşma ile çalışan arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler sağlandı, biz emeğinin karşılığını alabilmeleri için büyük bir çaba içine giren HAK-İŞ Konfederasyonu  Öz Taşıma İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ahmet ÖZDEMİR Başkana ve Ahmet Özdemir Başkan İle gecesini Gündüzüne katarak işçiler için elinden gelenin eniyisi yapmaya işçilerin her zaman yanında olan işçi temsilcisilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu çabamıza karşılık  vererek Ülkemizin içinde bulunduğu şartları göz önüne alarak elinden geleni yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç'a da çalışsanlar için göstermiş olduğu bu büyük hassasiyet ve duyarlılık Kayseri Ulaşım A.ş çalışanlarını ziyadesiyle memnun etmiştir. Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ahmet Özdemir beye ve Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a göstermiş olduğukları hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı işçiler adına birkez daha Teşekkür Ediyoruz" dediler.

04.02.2020 Tarihi Salı günü Saat 19.00da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ ve Öz Taşıma iş Sendikası Genel Başkanı Mustafa TORUNTAY ve Öz Taşıma iş Sendikası  Kayseri Şube Başkanı Ahmet ÖZDEMİR katılımları ile Kayseri Ulaşım Aş. ile HAK-İŞ Sendikası arasında imzalanan sözleşme için imza tören yapılacaktır. Yapılan Törenden sonra yapılan sözleşme detayları ve alınan zam oranları sayfamızda yayınlanacaktır.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Bu haber 278.478 defa okundu


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan - 4 yıl önce
yaptığınız özverili çalışma için eliğne sağlık daha iyi olabilirdi
Avatar
AHMET - 4 yıl önce
HELAL OLSUN ÇOK GÜZEL SÖZLEŞME OLMUŞ
Avatar
ŞOFÖRXXX - 4 yıl önce
Bravo ahmet başkan bukadar beklemioduk iyi oldu en iyisi de elbise parası oldu
Avatar
dream life - 4 yıl önce
başkan elbise parassı iyi oldu ihaleyle alınan başımıza bela oluyordu gelecek sözleşmeye aldıklarımıza eklersen iyi olur