Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel Alım İlanı - 18 Haziran 2018

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle DPB'ye 18 Haziran 2018 tarihli ilan veren üniversite başvuruya dair detayları açıkladı. Başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeler....

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel Alım İlanı - 18 Haziran 2018
18 Haziran 2018 Pazartesi 15:03

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  sözleşmeli personel ihtiyacının kaç olduğunu belirledi. Bu çalışma sonrası üniversite, DPB'ye 18 Haziran 2018 tarihli ilan verdi. 2 Temmuz 2018 tarihine kadar zaman tanıyan üniversite başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeleri adaylara açıkladı.

"Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puan sırası esas alınmak uretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır. " diyen üniversite ilanda başvuru şartlarını şöyle sıraladı:

Özel ve genel şartlar:

- Adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar

- Herhangi bir Kurumda (657/4-B) sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, başvuru tarihinin son günü itibariyle fesih tarihinden itibaren en az bir yıl geçmiş olmak.

- 2016 yılı KPSS sınavına girmiş olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İlan için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.