Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 56 Sözleşmeli Personel Alımı - 18 Haziran 2018

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alımını karşılamak için bugün alım duyurusu yaptı. KPSS (B) şartının arandığı ilanda başvuru şartları, tarihi ve yeri açıklandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 56 Sözleşmeli Personel Alımı - 18 Haziran 2018
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:30

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alımını karşılamak için ilan yayımladı. Bugünki ilana göre başvurular 2 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek. Başvurmak için KPSS şartı isteniyor. Başvurular üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. 56 kontenjanın 49'u hemşire, 5'i sağlık teknisyeni, 2'si ise Diğer Sağlık Personeli unvanıyla ayrıldı. 

Sağlık personeli alımı yapacak olan üniversite KPSS ile ilgili bilgininde yer aldığı açıklamayı şöyle yaptı:

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde (giderleri özel bütçe ve Döner Sermayeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 56 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı için belirlediği başvuru şartları:

1- 2016 KPSS sonucu en az 50 puan ve üzeri olmalı

2- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 56 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.