Gemlik Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Bursa Gemlik Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Gemlik Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Gemlik Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Mart 2021 Cuma 11:28

Gemlik Belediyesi Personel Alımı

Bursa ve çevresinde kurulan ilk kentlerden olan Gemlik, kuruluşu MÖ. 12. Yüzyıla kadar dayanan önemli bir sahil şeridine sahiptir.

Gemlik ilçesi, Marmara Bölgesindeki hızlı sanayileşme ve ticaret hacminin ihtiyacı olan deniz yolu taşımacılığının en önemli liman kentlerinden biri olmasının yanı sıra ülkemizin 4.büyük serbest bölgesinin sınırları içerisinde yer alması, ilçenin hızlı bir şekilde gelişmesine sebep olmuş ve bunun sonucu olarak da kıyılarda yoğun yapılaşmalar yaşanmıştır.

Büyümenin ve nüfuslanmanın yoğun olduğu ilçede Gemlik Belediyesi, vatandaşlarından gelen talepleri profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır.

Fakat hem yatırımların hızlanması hem de vatandaşların taleplerine daha kısa sürede kalıcı olarak dönüş sağlanabilmesi adına belediye yetkilileri sık sık personel alımı yapmaktadır.

Gemlik Belediyesi İşçi Alımı

Kadrosunda memur pozisyonundan çok işçi pozisyonunda çalışabilecek elemanlara ihtiyaç duyan Gemlik Belediyesi, mesai saatleri ve sosyal haklar açısından memur ve işçiler arasında çok büyük farklar oluşturmamaktadır.

Kadrosunda özellikle zabıta ve temizlik işçisine ihtiyaç duyan kurum, bu pozisyonlarda çalışacak personelleri için hafta içi 08.00 ile 17.00 arasında mesai uygulamaktadır. Ayrıca Gemlik Belediyesi’nin, herhangi bir nedenle mesai saatleri dışında çalışmak durumunda kalan işçilerine ek mesai ücreti ödediği de bilinmektedir.

Gemlik Belediyesi Memur Alımı

İşçi ve personelliğe göre birkaç tık üstte bulunan memurluk konumu içinde alımlar Gemlik Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Tercih kılavuzundan bu belediyeyi seçerek mülakata girmeye hak kazanan adaylar, Gemlik Belediyesi memur alımları ile ilgili görüşmelere çağırılmaktadır.

Akabinde sizin hakkınızdaki karara göre geri dönüş sağlanıyor. Gemlik Belediyesi memur alımı yapılırken, gerekli olan personel sayısının 3 katı kadar kişi mülakata çağırılmaktadır. Bu nedenle görüşmeye resmi bir şekilde giyinmeniz önerilir.

Sonuç olarak mülakattaki duruş, davranış ve hareketleriniz sizin karakterinizi yansıttığından dolayı işe alımınız buna göre belirlenecektir. Mülakatı girmeyi hak etmek kadar bu aşamadan sonra bulunacağınız davranışlar akıbetinizdeki belirleyici kriter olarak karşınıza çıkacaktır.

Gemlik Belediyesi İş İlanları

Kadrosuna personel alımı yapacağı zaman internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendiren Gemlik Belediyesi, yakın zamanda kadrosuna alacağı personeller ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Personel alım şartları kurum tarafından belli olur olmaz sitemiz üzerinden de detaylı bilgi yayınlanarak siz ziyaretçilerimize bilgilendirme yapılacaktır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Gemlik Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gemlik Belediyesi bünyesinde sözleşmeli işçi ya da taşeron işçi olarak çalışmak isteyenlerin belediyenin resmi internet sitesini takip ederek yayınlayacağı iş ilanlarını incelemeleri ve kendilerine uygun gördükleri birimler için iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuruları olumlu olarak değerlendirilen adaylarla taşeron şirket yetkilileri ya da Gemlik Belediyesi insan kaynakları birimi tarafından iletişime geçilmekte ve adaylar mülakata çağırılmaktadır.

Gemlik Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Gemlik Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Gemlik Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Gemlik Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Gemlik Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Gemlik Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Gemlik Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Gemlik Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.