Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2018

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. İlanda genel ve özel şartlarla birlikte başvuruya yönelik bilgiler verildi. İşte personel alımı detayları...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2018
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:31

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. İlanda başvuru şartları ve gerekenler hakkında bilgiler verildi. 255 personelin alınacağı ilana dair detaylar...

Başvurunun son tarihi 21 Mayıs 2018 olduğu ilanda verildi. Hemşire , Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist , Eczacı, Röntgen Teknisyeni  ve Diğer Sağlık Personeli unvanları ile kontenjanlar belirlendi. Bu unvanlara dair özel şartlarda tabloda yer aldı.

İlandaki açıklama:

Üniversitemize 5620 Sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde ve Turizm Fakültesi, Eğitim ve Uygulama Otelinde istihdam edilmek üzere, KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır.

Adayların başvurularını en geç 21/05/2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, www.ogu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.