Akçakale Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Akçakale Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Akçakale Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Mart 2021 Cuma 11:24

Akçakale Belediyesi Personel Alımı

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Akçakale, 1946 yılında ilçe statüsünü kazanmıştır.

Akçakale Belediyesi yetkilileri; okullarıyla, sağlık tesisleriyle, yeşil alanlarıyla, park bahçe ve yollarıyla, medeni dünyanın ihtiyaç duyduğu bütün gereksinimlerini kazanmış,  güvenli, tertemiz, herkesin birbirine saygı duyduğu, insanların ve özellikle çocukların sosyal imkânlarla donatılmış tesislerde vakit geçirdiği bir Akçakale için çalıştıklarını belirtmektedir.

Yaptığı bu yoğun çalışmalar kapsamında oluşan açık kadrolar için çeşitli niteliklerde personeller ihtiyaç duyan kurum, yakın zamanda personel alımı yapmaya hazırlanmaktadır.

Akçakale Belediyesi İşçi Alımı

Akçakale Belediyesi, vatandaşlarına daha yaşanabilir bir Akçakale sunmak amacıyla belediye bünyesine farklı birimlerde değerlendirmek üzere sözleşmeli ve taşeron işçi alımı yapmaya hazırlanıyor.

Kadrosuna alacağı işçilere de mevcut işçileriyle aynı hakları tanıyacak olan Akçakale Belediyesi, çalışanlarına 08.00 ile 17.30 saatleri arasında mesai uygulamakta ve çalışma saatleri haricinde görevi olan personellerine de maaş ile birlikte ek mesai ücreti ödemektedir.

Akçakale Belediyesi Memur Alımı

Bölge halkı tarafından en fazla başvuru alan duyurular ise Akçakale Belediyesi memur alımı olmaktadır. Memur düzeyinde alımlarda başvuru koşulları, alımın yapıldığı kadroya göre değişkenlik göstermektedir. Erkek adayların hem işçi, hem de memur kadrolarına müracaatlarında askerlik durumlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Çünkü başvuruda bulunacak kişilerin, askerlik durumu tecilli veya yapılmış olmalıdır.

Memur statüsündeki çalışanlara, düzeyine göre bir gelir verilmektedir. Genel düzeyde sınıflandırdığımız memurlar en düşük asgari ücret ile iş başı yapmakta olup, bu gelir düzeyi ilgili memurluk kadrosu ve uzmanlık düzeyine göre de 2 bin TL ve üzerine çıkabilmektedir. Dolayısıyla aylık gelir konusunda kesin bir bilgi ancak belediyeden alınabilir.

Akçakale Belediyesi İş İlanları

Akçakale Belediyesi, görevlerin yerine getirilmesinde adalet, dürüstlük, saydamlık ve tarafsızlık ilkelerine zarar veren ve toplumda güvensizlik yaratan durumları ortadan kaldırmak suretiyle kamu yönetimine halkın güvenini artırmayı hedeflemektedir. Bu hedefler doğrultusunda ar-ge çalışmaları yapan ve projeler geliştiren kurum, bu projeler kapsamında kadrosuna alacağı personelleri için internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayacak.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Akçakale Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bünyesine alacağı personelleri internet sitesi aracılığıyla duyurmayı tercih eden Akçakale Belediyesi, personeli olmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi internet sitesine sık sık girerek iş ilanlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Kendi niteliklerine göre iş ilanı yayınlanan adayların belediyenin internet sitesinde yayınlanacak olan iş başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ya da İşkur bürolarına giderek ön başvurularını yapmaları gerekmektedir. Akçakale Belediyesi ve İşkur yetkililerinin değerlendiği başvurularda belediyenin aradığı kriterlere uygun olan adaylar mülakata çağrılmaktadır. Mülakatı da başarı ile tamamlayan adaylar için işe alım süreci başlatılmaktadır.

Akçakale Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Akçakale Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Akçakale Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akçakale Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Akçakale Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Akçakale Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Akçakale Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Akçakale Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.