Akçaabat Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Trabzon Akçaabat Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Akçaabat Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Akçaabat Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
25 Şubat 2021 Perşembe 11:19

Akçaabat Belediyesi Personel Alımı

Trabzon ilinin nüfusu ile en büyük ilçesi olan Akçaabat, 1884 yılında ilçe kimliğini kazanmıştır.

Karadeniz’in şirin ve nadide sahil ilçelerinden biri olan Akçaabat, hem tarihi hem de coğrafyası ile ilin her anlamda farklı bir bölgesi olduğunu göstermektedir.

Bölgenin kentsel dönüşüm ile daha da farklılaşması ve tarihiyle bütünleşmesi adına yatırımlar yapan ve bu yatırımları sırasıyla hayata geçiren Akçaabat Belediyesi, bu yatırımlar kapsamında istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya hazırlanmaktadır.

Akçaabat Belediyesi İşçi Alımı

Akçaabat Belediyesi, son dönemlerde bünyesinde çalıştırmak üzere aldığı bütün işçileri sözleşmeli işçi olarak istihdam etmektedir.

Kadro açtığı memuriyete dayalı bazı birimlerdeki personelleri KPSS sonucuna göre alarak memur statüsü ile çalıştıran Akçaabat Belediyesi, temizlik işleri, park ve bahçeler gibi çalışan sayısının fazla olduğu birimlerde çalıştırdığı personellerini de sözleşmeli işçi olarak kadrolandırmaktadır.

Akçaabat Belediyesi Memur Alımı

Akçaabat Belediyesi memur alımı başvurusunda bulunacak olan adayların özgeçmişleriyle birlikte kurumun İnsan Kaynakları birimine bizzat başvuruda bulunması gerekmektedir. Veyahut belediye, ÖSYM işbirliğinde memur alacağını duyurursa, adayların yazılı sınav tercihlerinde Akçaabat Belediyesi’ni öncelikli olarak sıralamaya alması gerekmektedir.

Kurum özgeçmişlerini İnsan Kaynakları birimine bırakan ya da KPSS yerleştirmelerinde kurumun ilanını tercih eden adaylar içerisinde, alım yapılacak olan pozisyona göre değerlendirme yapmaktadır.

Şayet sınavsız memur alımı yapılacağı duyurulursa, vereceğiniz başvuru formunda referanslarınızın güçlü olması önem arz etmektedir. Çünkü yazılı sınav olmadan Akçaabat Belediyesi memur alımları gerçekleştireceği zaman adayın niteliklerinin yanı sıra referanslarda incelenmektedir.

Akçaabat Belediyesi İş İlanları

Trabzon’un nüfusu en fazla olan ilçelerinden biri olan Akçaabat’ta örnek teşkil edecek yatırımları ile ön plana çıkan kurum, bünyesinde onlarca çalışanı barındırmakta ve her yıl yapmış olduğu yenilikler ile diğer belediyelere örnek olmaktadır. İnternet sitesini aktif olarak kullanan Akçaabat Belediyesi, kadrosuna alacağı personelleri ile ilgili tüm detayları da resmi internet sitesi üzerinden paylaşmaktadır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Akçaabat Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Personel alımlarını genellikle İşkur ortaklığında gerçekleştiren Akçaabat Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle Akçaabat Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanının yayınlanmasını beklemeleri gerekmektedir.

Belediyenin internet sitesinde yayınlanan iş ilanını dikkatli bir şekilde inceleyen ve kendi niteliklerine uygun olarak değerlendiren adayların yine kurumun internet sitesi üzerinden yayınlanacak olan iş başvuru formunu doldurmaları ya da İşkur bürolarına giderek ön başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İşkur ve Akçaabat Belediyesi ortaklığında değerlendirilen başvurular arasından belediye bünyesinde istihdam edilecek işe uygun görülen adaylarla görüşmeler yapılmakta ve son olarak işe alım süreci başlatılmaktadır.

Akçaabat İş İlanları

Akçaabat iş ilanları içerisinde güncel olan duyurulara başvuru yapar ve ilanda belirtilen ilgili koşulları sağlarsanız vasıflarınıza göre meslek sahibi olabilirsiniz. İlçe genelinde her gün pek çok firma, hem ülke ekonomisindeki payını arttırabilmek hem de istihdam sağlayabilmek adına ilan açmaktadır.

Bu nedenle ilçede ya da yakın mevkilerde ikamet eden bireyler, kendilerine en uygun iş ilanını bulabilmek ve nitelikleri doğrultusunda aylık geliri iyi olan bir işe sahip olabilmek için ilanları her anlamda detaylıca analiz etmelidirler.

Akçaabat Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Akçaabat Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Akçaabat Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akçaabat Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Akçaabat Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Akçaabat Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Akçaabat Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Akçaabat Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.